Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την 3η Global Digital Trade Expo, Hangzhou, China

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προσκαλεί τις εταιρείες με προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας (με έδρα εταιρείας εντός της Περιφέρειας), που είτε δραστηριοποιούνται είτε ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στο διασυνοριακό (cross-border) ηλεκτρονικό εμπόριο, να λάβουν μέρος σε πενθήμερη επιχειρηματική αποστολή στην Κίνα, από τις 25 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Οι εταιρείες που θα λάβουν μέρος στην αποστολή, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ως μέρος του περιπτέρου της ΠΔΕ ως «τιμώμενη περιφέρεια», στην 3η Global Digital Trade Expo, στην Hangzhou (Κίνα), (https://www.gdte.org.cn/En/index.htm) μίας από τις σημαντικότερες εκθέσεις διεθνώς και η μοναδική διεθνής έκθεση στην Κίνα με θέμα το ψηφιακό εμπόριο. Η έκθεση αποτελείται από «συνέδρια», «εκθέσεις», «δραστηριότητες βιομηχανικής αλληλεπίδρασης» και μια πλατφόρμα «ψηφιακού εμπορίου online», με εκθεσιακό χώρο περίπου 150.000 τετραγωνικών μέτρων.

Εκτός από την Έκθεση θα υπάρξουν ευκαιρίες δικτύωσης, όπως Β2Β με τοπικές επιχειρήσεις και ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Για αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον ακόλουθο σύνδεσμο (https://forms.gle/E3D94viw33Nq89RLA). Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τη Γραμματεία του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας (κα Μ. Κουτρομάνου 2613613-539).

Προηγούμενο Παρατείνεται έως 31 Αυγούστου η προθεσμία σύνδεσης στο IRIS για ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας